Canvas taket

Erik E
Inlägg: 28
Blev medlem: 15 dec 2008, 12:41
Medlem i SCK?: Nej
Ort: N-3030 Drammen

Canvas taket

Inläggav Erik E » 13 maj 2017, 10:41

Hei alle,
Nå har jeg fått et alvorlig problem med taket. Det har låst seg, går verken frem eller tilbake. Det kom noen knepp, begynte å gå tregere og tregere for så å stoppe fullstendig. Foldet, ca. 20 igjen til bakruten..

Jeg klarer ikke å få det løst. Motor er frakoblet slik at taket i prinsippet skal kunne beveges for hånd. Det er umulig. Wire og slides er byttet for et drøyt år siden sammen med rep.sett for drift. Bagasjerommet kan åpnes slik det skal. Ingen andre feil.

Hjeeeelp. Gode råd mottas med takk. Det finnes en Dr. Pluriel i UK, men dit er det nesten prohibitivt å komme.

Anyone?

Fra Norge
Erik

Erik E
Inlägg: 28
Blev medlem: 15 dec 2008, 12:41
Medlem i SCK?: Nej
Ort: N-3030 Drammen

Re: Canvas taket

Inläggav Erik E » 29 aug 2017, 10:31

For å fullføre saken: nå virker taket som det skal igjen. Men det gjorde seg ikke av seg selv, hør bare her:

Etter å ha konsultert den samlede nordiske Pluriel-ekspertisen sto taket like fast. Dønn fast. Det samme var tilfellet etter å ha tilbragt 3 uker hos den lokale Citroën-forhandleren. "Taket må byttes" slo teknikeren fast. Og da snakker vi beløp langt over bilens verdi. :shock: :shock:

Så etter litt om og men bestemt vi oss for å ta skrittet fullt ut og dra til England, Chevron Citroen C3 Pluriel Roof Repairs. James Nicklin sa at det skulle han fixe, ikke noe problem, det var bare å komme. Bare å komme ja, til UK med båt? Det går ikke noen ferje verken fra Norge eller Sverige dit lenger. Så løsningen ble å ta SuperSpeed til Hirtshals, kjøre gjennom Danmark og Tyskland før det ble ferje fra Rotterdam til Harwich. Så et par timer til Brewood utenfor Birmingham. Kjøring på feil side av veien var jo en utfordring, spesielt i store rundkjøringer med mye trafikk. Men det gikk bra, hele turen, uten incidenter av noe slag.

Og James gjorde han det han sa han skulle, fixet taket. Det tok 3-4 timer. Han byttet vinduskassett, drivmotor, gear, wirer pluss pluss, alt sammen til en svært akseptabel pris. Så nå glir taket akkurat slik det skal, uten ulyder av noen slag. James var bare helt proff, perfekt jobb. Så han kan anbefales, www.chevroncitroenspecialists.com

Hjemover var det stort sett samme vei med unntak av at vi tok ferjen fra Kiel til Oslo. Hele turen tok en liten uke og 2.372 km. Men det var verdt det! Og den lille grønne gikk som en klokke hele tiden, 0,61 l/mil, sjelden under 100 km/t. Hvilken bil! :P :P :P :P


Återgå till "C3 - Pluriel"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst